O NAMA

FOOD 4 PETS

FOOD 4 PETS u svome asortimanu ima proizvode visokog kvaliteta i prva smo domaća firma koja koristi meso za ljudsku ishranu u proizvodnji sirove hrane za pse. Pored toga, proizvodimo i termički obrađenu hranu za pse, žvakalice, a planiramo da proširimo asortiman i sa hranom za mačke.

Firma „FOOD 4 PETS“ osnovana je 2019. godine u Kraljevu, kao preduzeće za proizvodnju hrane i poslastica za kućne ljubimce premijum kvaliteta.

Trenutno, u našem proizvodnom asortimanu nalaze se žvakalice, sirova i prerađena hrana za pse. Pravimo ih od sirovina domaćeg porekla koje nabavljamo od renomiranih proizvođača mesa i koje tretiramo i obrađujemo kao za ishranu ljudi. Svi naši proizvodi su razvijeni u saradnji sa Naučnim institutom za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, dok kvalitet finalnog proizvoda kontroliše Veterinarski institut u Kraljevu.

Proizvodnja u našem objektu je organizovana u skladu sa sistemom bezbednosti hrane HACCP. Intezivno radimo na dobijanju ovog sertifikata.

Posedujemo dozvolu za izvoz na tržište EU.

PROIZVODI

MR. WOOF

Naše proizvode plasiramo pod brendom „Mr. Woof“ u atraktivnoj ambalaži na inostrano i domaće tržište.

Pored toga, vršimo i uslužnu proizvodnju. To znači da za Vas možemo napraviti proizvod po Vašoj ili našoj recepturi, dizajnirati ambalažu, a Vi ga možete prodavati pod Vašim brendom.